Ενοικίαση Fiat Panda

Αναβαθμίστε τη διαμονή σας και τη μετακίνησή σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα Fiat Panda μοντέλο του 2017.

Στην Alpha Drive Rent a Car θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές ενοικίασης ενός Fiat Panda ξεκινάνε από τα 11€ ανά ημέρα!

Σχετικά με το Fiat Panda

Η ενοικίαση ενός Fiat Panda (ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα Economy Class στην Ελλάδα), είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που ψάχνουν να νοικιάσουν ένα οικονομικό αυτοκίνητο για τη διαμονή τους στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Με μέση κατανάλωση τα 5 λ. / 100 χλμ. το Fiat Panda βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του όσον αφορά την οικονομία καυσίμου. Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς το Fiat Panda δεν αποτελεί ένα αυτοκίνητο με τεράστιους χώρους κάτι όμως που συναντάμε σε όλη την κατηγορία αυτοκινήτων που ανήκει. Παρ’όλα αυτά το Panda είναι ένα από τα πιο άνετα αυτοκίνητα της κατηγορίας του λόγω του ύψους του που προσφέρει έξτρα χώρο τόσο για τους επιβάτες αλλά και για τη μεταφορά αντικειμένων. Τα 225 λίτρα χώρου του πορτ-μπαγκάζ χωράνε άνετα 2 μεγάλες βαλίτσες.

Στην Alpha Drive συνιστάμε 100% την ενοικίαση ενός Fiat Panda, αν σας ενδιαφέρει ένα όχημα μικρής κατηγορίας. Αξιόπιστο, οικονομικό και άνετα είμαστε βέβαιοι πως το Panda θα σας προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία ενοικίασης.