Τιμές Ενοικίασης Toyota Auris

Χαμηλή περίοδος από 37.00/ημέρα
Μεσαία περίοδος από 37.00/ημέρα
Υψηλή περίοδος από 52.00/ημέρα
Χαμηλή περίοδος από 28.00/ημέρα
Μεσαία περίοδος από 29.00/ημέρα
Υψηλή περίοδος από 42.00/ημέρα
Χαμηλή περίοδος από 24.00/ημέρα
Μεσαία περίοδος από 27.00/ημέρα
Υψηλή περίοδος από 40.00/ημέρα
Χαμηλή περίοδος από 22.00/ημέρα
Μεσαία περίοδος από 26.00/ημέρα
Υψηλή περίοδος από 39.00/ημέρα
Χαμηλή περίοδος από 20.00/ημέρα
Μεσαία περίοδος από 24.00/ημέρα
Υψηλή περίοδος από 37.00/ημέρα

Ενοικίαση Toyota Auris

Αναβαθμίστε τη διαμονή σας και τη μετακίνησή σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα Toyota Auris Hybrid.

Στην Alpha Drive Rent a Car θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές ενοικίασης ενός Toyota Auris Hybrid ξεκινάνε από τα 20€ ανά ημέρα!

Σχετικά με το Toyota Auris

Η αυτόματη έκδοση του Toyota Auris Hybrid είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά ένα αυτοκίνητο που θέλετε να νοικιάσετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας και αυτό γιατί  κατά την διάρκεια της οδήγησης του επικρατεί η ησυχία. Τα πάντα γίνονται με τόση ηρεμία σε σημείο που σας παρασέρνει ασυνείδητα σε έναν χαλαρό ρυθμό, έναν ρυθμό διακοπών. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Toyota Auris Hybrid είναι πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι άκρως βολικό τόσο για μία οικογένεια όσο και για μία παρέα φίλων που θέλουν ένα άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο για τις διακοπές τους. Σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης, αυτός είναι ένα από τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου, καθώς χωράει 360 λίτρα αποσκευών. Ουσιαστικά, ο χώρος του επιτρέπει τουλάχιστον 3 μεγάλες βαλίτσες και αρκετές μικρότερες αποσκευές. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι πως η μέση κατανάλωση του κυμαίνεται γύρω στα 5,5 λ. / 100 χλμ. και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κινητήρας του είναι υβριδικής τεχνολογίας σημαίνει πως πρόκειται για ένα άκρως οικονομικό αυτοκίνητο. Τέλος, το αυτοκίνητο διαθέτει κάποιες λειτουργίες που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη, όπως είναι η κάμερα οπισθοπορείας και η Bluetooth συνδεσιμότητα.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα πως το αυτόματο Toyota Auris Hybrid αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους επιθυμούν ήσυχες και χαλαρές διακοπές.