Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία.

Thank you for contacting us.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

η κρατηση μου

παρακαλω ελεγξτε την κρατηση σας

προσωπικες πληροφοριες


  Τιμές Ενοικίασης Toyota Auris

  Χαμηλή περίοδος 43.00
  Μεσαία περίοδος 50.00
  Υψηλή περίοδος 64.00
  Χαμηλή περίοδος 31.00
  Μεσαία περίοδος 48.00
  Υψηλή περίοδος 59.00
  Χαμηλή περίοδος 24.00
  Μεσαία περίοδος 32.00
  Υψηλή περίοδος 48.00
  Χαμηλή περίοδος 21.00
  Μεσαία περίοδος 30.00
  Υψηλή περίοδος 45.00
  Χαμηλή περίοδος 19.00
  Μεσαία περίοδος 27.00
  Υψηλή περίοδος 44.00

  Ενοικίαση Toyota Auris

  Αναβαθμίστε τη διαμονή σας και τη μετακίνησή σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα Toyota Auris Hybrid.

  Στην Alpha Drive Rent a Car θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

  Οι τιμές ενοικίασης ενός Toyota Auris Hybrid ξεκινάνε από τα 19€ ανά ημέρα!

  Σχετικά με το Toyota Auris

  Η αυτόματη έκδοση του Toyota Auris Hybrid είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά ένα αυτοκίνητο που θέλετε να νοικιάσετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας και αυτό γιατί  κατά την διάρκεια της οδήγησης του επικρατεί η ησυχία. Τα πάντα γίνονται με τόση ηρεμία σε σημείο που σας παρασέρνει ασυνείδητα σε έναν χαλαρό ρυθμό, έναν ρυθμό διακοπών. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Toyota Auris Hybrid είναι πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι άκρως βολικό τόσο για μία οικογένεια όσο και για μία παρέα φίλων που θέλουν ένα άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο για τις διακοπές τους. Σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης, αυτός είναι ένα από τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου, καθώς χωράει 360 λίτρα αποσκευών. Ουσιαστικά, ο χώρος του επιτρέπει τουλάχιστον 3 μεγάλες βαλίτσες και αρκετές μικρότερες αποσκευές. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι πως η μέση κατανάλωση του κυμαίνεται γύρω στα 5,5 λ. / 100 χλμ. και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο κινητήρας του είναι υβριδικής τεχνολογίας σημαίνει πως πρόκειται για ένα άκρως οικονομικό αυτοκίνητο. Τέλος, το αυτοκίνητο διαθέτει κάποιες λειτουργίες που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη, όπως είναι η κάμερα οπισθοπορείας και η Bluetooth συνδεσιμότητα.

  Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα πως το αυτόματο Toyota Auris Hybrid αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για όσους επιθυμούν ήσυχες και χαλαρές διακοπές.