Ενοικίαση Volkswagen Polo

Αναβαθμίστε τη διαμονή σας και τη μετακίνησή σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα Volkswagen Polo τεχνολογίας diesel.

Στην Alpha Drive Rent a Car θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές ενοικίασης ενός Volkswagen Polo ξεκινάνε από τα 15€ ανά ημέρα!

Σχετικά με το Volkswagen Polo

H ενοικίαση ενός Volkswagen Polo είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική που χρειάζονται ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση και μεγάλους χώρους. Το Polo είναι ένα εξαιρετικά οικονομικό αυτοκίνητο, καθώς είναι τεχνολογίας diesel και η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι είναι 4-5 λ. /100 χλμ. Με όλα τα επιπλέον χρήματα που εξοικονομούνται στα καύσιμα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα για φαγητό και διασκέδαση. Με αρκετό χώρο για 5 επιβάτες, το Polo είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για μικρές ομάδες, ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Παράλληλα, το Polo είναι ίσως το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα οπότε δεν θα έχετε να μεταφέρετε ενήλικες στο πίσω μέρος. Στο τμήμα χωρητικότητας αποσκευών, το Polo έχει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών, καθώς ανέρχεται στα 280 λίτρα. Η συγκεκριμένη διαθέτει 75 ίππους.

Εν ολίγοις, το VW Polo είναι ένα οικονομικό και ευρύχωρο αυτοκίνητο το οποίο σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ενοικιάσετε!