Ενοικίαση Volkswagen Polo

Αναβαθμίστε τη διαμονή σας και τη μετακίνησή σας στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα Volkswagen Polo μοντέλο του 2018.

Στην Alpha Drive Rent a Car θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές ενοικίασης ενός Volkswagen Polo ξεκινάνε από τα 16€ ανά ημέρα!

Σχετικά με το Volkswagen Polo

H ενοικίαση ενός Volkswagen Polo, τόσο η έκδοση του 2018 όσο και η έκδοση του 2019, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική που χρειάζονται ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση και μεγάλους χώρους. Το Polo είναι εξαιρετικά οικονομικό αυτοκίνητο καθώς η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι είναι 4-5 λ. /100 χλμ. Με όλα τα επιπλέον χρήματα που εξοικονομούνται στα καύσιμα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα για φαγητό και διασκέδαση. Με αρκετό χώρο για 5 επιβάτες, το Polo είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για μικρές ομάδες, ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Παράλληλα, το Polo είναι ίσως το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα οπότε δεν θα έχετε να μεταφέρετε ενήλικες στο πίσω μέρος. Στο τμήμα χωρητικότητας αποσκευών, το Polo έχει εξαιρετικές επιδόσεις καθώς ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 355 λίτρα, ένα νούμερο που συνήθως βλέπουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων. Οι εκδόσεις 2018 και 2019 είναι ίδιες με την μόνη διαφορά ότι η έκδοση του 2019 έχει 5 ίππους περισσότερους (95).

Εν ολίγοις, το VW Polo είναι ένα οικονομικό και ευρύχωρο αυτοκίνητο το οποίο σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ενοικιάσετε!