επιλογη μοντελου
Please fill in all required fields.

Thank you for contacting us.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

η κρατηση μου

παρακαλω ελεγξτε την κρατηση σας

προσωπικες πληροφοριες


Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολη

Η AlphaDrive για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εφόσον το επιθυμείτε, πραγματοποιεί την παράδοση ή/και την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στον Κρατικό Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος».

Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος»

Το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης απέχει 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Το αεροδρόμιο είναι μέσης δυναμικότητας τόσο στη δυνατότητα διενέργειας πτήσεων όσο και μετακίνησης επιβατών. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, προβλέπεται και η ταυτόχρονη ανάπτυξη του αεροδρομίου.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

  1. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Οι μεγάλες ουρές στην πιάτσα των ταξί και στη στάση του λεωφορείου με το που εξέλθετε του αεροδρομίου, ιδιαίτερα τις περιόδους με έντονη τουριστική κίνηση, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive από το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης γλιτώνετε όλη αυτή την ταλαιπωρία καθώς ένας υπάλληλος μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας προκειμένου να τον αναγνωρίσετε ώστε παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
  2. Έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητό σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε την πόλη της Αλεξανδρούπολης, να μετακινηθείτε εύκολα από και προς το ξενοδοχείο σας, να μην εξαρτάστε από τα ωράρια των τοπικών συγκοινωνιών, να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος.
  3. Εξοικονομείτε χρήμα και χρόνο. Όταν βρίσκεστε σε προορισμούς όπως η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος που έχουν να σας προσφέρουν τόσα πολλά για να δείτε, το να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητο σας από πριν αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για τη μεταφορά σας που μπορεί να προκύψουν και λειτουργείτε βάση προϋπολογισμού.

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα.

Το κύριο μέλημα της ALPHA DRIVE rent a car είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό, αν επιθυμείτε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από διαφορετικό σημείο παραλαβής/παράδοσης, η AlphaDrive σας προσφέρει: