επιλογη μοντελου
Please fill in all required fields.

Thank you for contacting us.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

η κρατηση μου

παρακαλω ελεγξτε την κρατηση σας

προσωπικες πληροφοριες


Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η AlphaDrive για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εφόσον το επιθυμείτε, πραγματοποιεί την παράδοση ή/και την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Το αεροδρόμιο εξυπηρετεί ετησίως πάνω από 3.500.000 επιβάτες. Επιπροσθέτως, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ οι αποστάσεις για τη Χαλκιδική κυμαίνονται από 50 έως 150 χιλιόμετρα, ανάλογα με τον προορισμό.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

  1. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Οι μεγάλες ουρές στην πιάτσα των ταξί και στη στάση του λεωφορείου με το που εξέλθετε του αεροδρομίου, ιδιαίτερα τις περιόδους με έντονη τουριστική κίνηση, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης γλιτώνετε όλη αυτή την ταλαιπωρία καθώς ένας υπάλληλος μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας προκειμένου να τον αναγνωρίσετε ώστε παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
  2. Έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητό σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης, να μετακινηθείτε εύκολα από και προς το ξενοδοχείο σας, να μην εξαρτάστε από τα ωράρια των τοπικών συγκοινωνιών, να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Χαλκιδική καθώς και όποια πόλη της Μακεδονίας επιθυμείτε.
  3. Εξοικονομείτε χρήμα και χρόνο. Όταν βρίσκεστε σε προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική που έχουν να σας προσφέρουν τόσα πολλά για να δείτε, το να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητο σας από πριν αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για τη μεταφορά σας που μπορεί να προκύψουν και λειτουργείτε βάση προϋπολογισμού.

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα.

Το κύριο μέλημα της ALPHA DRIVE rent a car είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό, αν επιθυμείτε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από διαφορετικό σημείο παραλαβής/παράδοσης, η AlphaDrive σας προσφέρει: