Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η Alpha Drive δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, για την καλύτερη εξυπηρέτησή και τη διευκόλυνσή τους, να παραλάβουν και να παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους απευθείας από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Αναβαθμίστε τη διαμονή και τη μετακίνηση σας στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Alpha Drive.

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Με την Alpha Drive Rent a Car η ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης γίνεται πιο οικονομική από ποτέ. Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων (Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008).

Τιμές Ενοικίασης

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης δεν ήταν ποτέ πιο συμφέρουσα. Καμία άλλη εταιρεία ενοικιάσεων δεν συνδυάζει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και τις οικονομικές τιμές ενοικίασης όπως η Alpha Drive Rent a Car.

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
  1. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Οι μεγάλες ουρές στην πιάτσα των ταξί και στη στάση του λεωφορείου με το που εξέλθετε του αεροδρομίου, ιδιαίτερα τις περιόδους με έντονη τουριστική κίνηση, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης γλιτώνετε όλη αυτή την ταλαιπωρία καθώς ένας υπάλληλος μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας προκειμένου να τον αναγνωρίσετε ώστε παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
  2. Έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητό σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης, να μετακινηθείτε εύκολα από και προς το ξενοδοχείο σας, να μην εξαρτάστε από τα ωράρια των τοπικών συγκοινωνιών, να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Χαλκιδική καθώς και όποια πόλη της Μακεδονίας επιθυμείτε.
  3. Εξοικονομείτε χρήμα και χρόνο. Όταν βρίσκεστε σε προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική που έχουν να σας προσφέρουν τόσα πολλά για να δείτε, το να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητο σας από πριν αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για τη μεταφορά σας που μπορεί να προκύψουν και λειτουργείτε βάση προϋπολογισμού.

Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”

Το διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Εξυπηρετεί ετησίως πάνω από 3.500.000 επιβάτες. Επιπροσθέτως, το αεροδρόμιο “Μακεδονία” απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ οι αποστάσεις για τη Χαλκιδική κυμαίνονται από 50 έως 150 χιλιόμετρα, ανάλογα με τον προορισμό. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται ένας επιβάτης και εξασφαλίζει ότι η πτήση σας θα είναι αυτή που πρέπει. Σύντομα, θα είναι έτοιμο και το Terminal 2 για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Αναμένεται να προσελκύσει περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και πολλούς περισσότερους ταξιδιώτες.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Φυσικά,  ένας υπάλληλος μας  θα σας περιμένει στο  αεροδρόμιο έτοιμος να σας παραδώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, κρατώντας ένα χαρτί με το όνομά σας ώστε να τον αναγνωρίσετε.

Η παράδοση του αυτοκινήτου  μπορεί να γίνει επίσης στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, στο σημείο από όπου το παραλάβατε.

Η μέση τιμή πώλησης βενζίνης στη Θεσσαλονίκη είναι 2€ ανά λίτρο ενώ η μέση τιμή πώλησης diesel είναι 2,05€ ανά λίτρο.

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην Alpha Drive Rent a car ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα. Η τιμή ενοικίασης εξαρτάται από τη διάρκεια της ενοικίασης, την περίοδο ενοικίασης καθώς και τον τύπο του αυτοκινήτου.