Ενοικίαση Αυτοκινήτου Καβάλα

H ALPHA DRIVE rent a car δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Καβάλα από το 1995. Η ALPHA DRIVE car rental διαθέτει πλήρη και ανανεωμένο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, αποτελούμενο από γνωστές εταιρείες όπως είναι οι Hyundai, Citroen, Nisan, Toyota κ.α.. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της ALPHA DRIVE rent a car φροντίζονται καθημερινά από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καβάλα η ALPHADRIVE σας προσφέρει τη δυνατότητα να παραλάβετε το όχημά σας απευθείας από της πόλη της Καβάλας κατόπιν συνεννόησης

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Καβάλα;

  1. Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Καβάλα, η Κεντρική Μακεδονία ή ακόμα και κοντινοί προορισμοί όπως η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική και η Θάσος. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Καβάλα είναι πραγματικά αμέτρητες.
  2. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των τοπικών συγκοινωνιών. Αν και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τις αυξημένης κίνησης οι καθυστερήσεις είναι συχνό φαινόμενο. Επίσης, δεν είναι όλοι οι προορισμοί της Καβάλας προσβάσιμοι μέσω των τοπικών συγκοινωνιών, νοικιάζοντας αυτοκίνητο έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πραγματικά όλες τις ομορφιές της περιοχής.
  3. Εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Η Καβάλα σαν προορισμός απαιτεί να κάνετε αρκετές διαδρομές για να την απολαύσετε. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο γλιτώνετε τα πρόσθετα έξοδα που θα προκύψουν σε ταξί και λεωφορεία που θα προκύψουν για τις μεταφορές σας, τα οποία δεν είναι καθόλου αμελητέα. Παράλληλα αποφεύγετε το χρόνο αναμονής στις στάσεις των λεωφορείων ή στην πιάτσα των ταξί.

Τιμές Ενοικίασης Αυτοκινήτων Καβάλα

H επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για ενοικίαση είναι απαραίτητη και προτεραιότητα νούμερο ένα, αν θέλετε να απολαύσετε τη διαμονή σας στην Καβάλα χωρίς καμία ταλαιπωρία, με άνεση και οικονομικά.

Η ALPHA DRIVE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 11€ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

Το κύριο μέλημα της ALPHA DRIVE rent a car είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό, αν επιθυμείτε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από διαφορετικό σημείο παραλαβής/παράδοσης, η AlphaDrive σας προσφέρει: