επιλογη μοντελου
Please fill in all required fields.

Thank you for contacting us.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

η κρατηση μου

παρακαλω ελεγξτε την κρατηση σας

προσωπικες πληροφοριες


Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Καβάλας

Η AlphaDrive για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, εφόσον το επιθυμείτε, πραγματοποιεί την παράδοση ή/και την παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

Αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»

Το Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καβάλας. Το αεροδρόμιο παρουσιάζει αρκετά μεγάλη αύξηση της επιβατικής κίνησης του τα τελευταία χρόνια κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί λόγω της όλο και μεγαλύτερης ανάπτυξης του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο Καβάλας

  1. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Λόγω της απόστασης του αεροδρομίου από την πόλη, η μεταφορά σε αυτή γίνεται είτε μέσω ταξί είτε μέσω λεωφορείου με τη διαδρομή να αρκεί περίπου 30 λεπτά. Οι μεγάλες ουρές στην πιάτσα των ταξί και στη στάση του λεωφορείου με το που εξέλθετε του αεροδρομίου, ιδιαίτερα τις περιόδους με έντονη τουριστική κίνηση, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive από το Αεροδρόμιο Καβάλας γλιτώνετε όλη αυτή την ταλαιπωρία καθώς ένας υπάλληλος μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας προκειμένου να τον αναγνωρίσετε ώστε παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
  2. Έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητό σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε την πόλη της Καβάλας, να μετακινηθείτε εύκολα από και προς το ξενοδοχείο σας, να μην εξαρτάστε από τα ωράρια των τοπικών συγκοινωνιών, να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Καβάλα και η Μακεδονία.
  3. Εξοικονομείτε χρήμα και χρόνο. Όταν βρίσκεστε σε προορισμούς όπως η Καβάλα και η Μακεδονία που έχουν να σας προσφέρουν τόσα πολλά για να δείτε, το να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητο σας από πριν αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για τη μεταφορά σας που μπορεί να προκύψουν και λειτουργείτε βάση προϋπολογισμού.

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Καβάλας

Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Καβάλας ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα.

Το κύριο μέλημα της ALPHA DRIVE rent a car είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό, αν επιθυμείτε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από διαφορετικό σημείο παραλαβής/παράδοσης, η AlphaDrive σας προσφέρει: