Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική

Η Alpha Drive Rent a Car σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο σας χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το ενοικιαζόμενο όχημά σας μπορείτε να το παραλάβετε είτε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, την πόλη της Θεσσαλονίκης και τη Χαλκιδική.

Προϋποθέσεις

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική:

  1. Δεν χρειάζεται εγγύηση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου εφόσον αγοράσει ο πελάτης τη μικτή ασφάλεια χωρίς συμμετοχή του πελάτη (F.D.W.) Full Damage Waiver.
  2. Ισχύει για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων για ενοικίαση 3 ημερών και άνω.
  3. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα και επιλέξετε ασφάλεια C.D.W., θα πρέπει να καταβάλετε χρηματική εγγύηση κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ανάλογα με το μοντέλο που έχετε επιλέξει.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι μέθοδοι πληρωμής που προσφέρει η Alpha Drive Rent a Car, για την αποφυγή χρήση πιστωτικής κάρτας, είναι:

  1. Με μετρητά κατά την παραλαβή του ενοικιαζόμενου οχήματός σας
  2. Με απευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς της Alpha Drive Rent a Car

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Κάντε σήμερα την κράτησή σας συμπληρώνοντας την online φόρμα κράτησής μας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική
  1. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Οι μεγάλες ουρές στην πιάτσα των ταξί και στη στάση του λεωφορείου με το που εξέλθετε του αεροδρομίου, ιδιαίτερα τις περιόδους με έντονη τουριστική κίνηση, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης γλιτώνετε όλη αυτή την ταλαιπωρία καθώς ένας υπάλληλος μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας ένα χαρτί με το όνομα σας προκειμένου να τον αναγνωρίσετε ώστε παραλάβετε το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
  2. Έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητό σας κατευθείαν από το αεροδρόμιο ή από οποιοδήποτε άλλο σημείο της πόλης επιθυμείτε, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης, να μετακινηθείτε εύκολα από και προς το ξενοδοχείο σας, να μην εξαρτάστε από τα ωράρια των τοπικών συγκοινωνιών, να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Χαλκιδική καθώς και όποια πόλη της Μακεδονίας σκοπεύετε να επισκεφτείτε.
  3. Εξοικονομείτε χρήμα και χρόνο. Όταν βρίσκεστε σε προορισμούς όπως η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική που έχουν να σας προσφέρουν τόσα πολλά για να δείτε, το να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, έχοντας νοικιάσει το αυτοκίνητο σας από πριν αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για τη μεταφορά σας που μπορεί να προκύψουν και λειτουργείτε βάση προϋπολογισμού.