επιλογη μοντελου
Please fill in all required fields.

Thank you for contacting us.

We try to respond as soon as possible, so we will get back to you within a few hours to confirm your booking.

η κρατηση μου

παρακαλω ελεγξτε την κρατηση σας

προσωπικες πληροφοριες


Ενοικιάση Αυτοκινήτου Χαλκιδική

H ALPHA DRIVE rent a car δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στη Χαλκιδική από το 1995. Η ALPHA DRIVE car rental διαθέτει πλήρη και ανανεωμένο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, αποτελούμενο από γνωστές εταιρείες όπως είναι οι Hyundai, Citroen, Volkswagen, Toyota κ.α..

Παραλαβή Οχήματος

Για την παραλαβή / παράδοση του οχήματός σας από τη Χαλκιδική η AlphaDrive σας προσφέρει:

  • Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από τη Σιθωνία Χαλκιδικής
  • Παράδοση / παραλαβή από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής κατόπιν συνεννόησης

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και εφόσον το επιθυμείτε η παραλαβή και η παράδοση του οχήματός σας δύναται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο που διαμένετε.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Χαλκιδική;

  1. Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Χαλκιδική από τις μαγευτικές παραλίες της Σιθωνίας μέχρι την κοσμοπολίτικη και τουριστική Κασσάνδρα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την Καλλιθέα, το Σάνη, τις παραδοσιακές ταβέρνες της Αφύτου καθώς και διάσημους προορισμούς όπως η Χανιώτη, το Πευκοχώρι, το Μαρμαρά και πολλούς ακόμα. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαλκιδική είναι πραγματικά αμέτρητες.
  2. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των τοπικών συγκοινωνιών. Αν και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τις αυξημένης κίνησης οι καθυστερήσεις είναι συχνό φαινόμενο. Επίσης, δεν είναι όλοι οι προορισμοί της Χαλκιδικής προσβάσιμοι μέσω των τοπικών συγκοινωνιών, νοικιάζοντας αυτοκίνητο έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πραγματικά όλες τις ομορφιές της περιοχής.
  3. Εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Η Χαλκιδική σαν προορισμός απαιτεί να κάνετε αρκετές διαδρομές για να την απολαύσετε. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο γλιτώνετε τα πρόσθετα έξοδα που θα προκύψουν σε ταξί και λεωφορεία που θα προκύψουν για τις μεταφορές σας, τα οποία δεν είναι καθόλου αμελητέα. Παράλληλα αποφεύγετε το χρόνο αναμονής στις στάσεις των λεωφορείων ή στην πιάτσα των ταξί.

Τιμές Ενοικίασης Αυτοκινήτων Χαλκιδική

H επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου για ενοικίαση είναι απαραίτητη και προτεραιότητα νούμερο ένα, αν θέλετε να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Χαλκιδική χωρίς καμία ταλαιπωρία, με άνεση και οικονομικά.

Η ALPHA DRIVE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 11€ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

Το κύριο μέλημα της ALPHA DRIVE rent a car είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για αυτό, αν επιθυμείτε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας από διαφορετικό σημείο παραλαβής/παράδοσης, η AlphaDrive σας προσφέρει: