Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χαλκιδική

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χαλκιδική | Alpha Drive Rent a CarΗ Alpha Drive δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, για την καλύτερη εξυπηρέτησή και τη διευκόλυνσή τους, να παραλάβουν και να παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους στη χερσόνησο της Χαλκιδικής.

Αναβαθμίστε τη διαμονή και τη μετακίνηση σας στη Χαλκιδική ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Alpha Drive.

Παραλαβή Οχήματος

Για την παραλαβή / παράδοση του οχήματός σας από τη Χαλκιδική η AlphaDrive σας προσφέρει:

  • Δωρεάν παράδοση / παραλαβή από τη Σιθωνία Χαλκιδικής
  • Παράδοση / παραλαβή από την Κασσάνδρα Χαλκιδικής κατόπιν συνεννόησης

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και εφόσον το επιθυμείτε η παραλαβή και η παράδοση του οχήματός σας δύναται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο που διαμένετε.

Κράτηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου από τη Χαλκιδική

Με την Alpha Drive Rent a Car η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαλκιδική γίνεται πιο οικονομική από ποτέ. Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων (Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008).

Στην Alpha Drive Rent a Car μπορείτε να ενοικιάσετε το όχημα σας χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Ο πλήρης και ανανεωμένος στόλο οχημάτων ενοικίασης που διαθέτουμε είναι έτοιμος να ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σας εξυπηρετήσει.

Τιμές Ενοικίασης

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαλκιδική δεν ήταν ποτέ πιο συμφέρουσα. Καμία άλλη εταιρεία ενοικιάσεων δεν συνδυάζει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και τις οικονομικές τιμές ενοικίασης όπως η Alpha Drive Rent a Car.

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα.

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στη Χαλκιδική

  1. Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσω της AlphaDrive θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτείτε όλα τα μαγευτικά μέρη που έχει να σας προσφέρει η Χαλκιδική από τις μαγευτικές παραλίες της Σιθωνίας μέχρι την κοσμοπολίτικη και τουριστική Κασσάνδρα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την Καλλιθέα, το Σάνη, τις παραδοσιακές ταβέρνες της Αφύτου καθώς και διάσημους προορισμούς όπως η Χανιώτη, το Πευκοχώρι, το Μαρμαρά και πολλούς ακόμα. Οι δυνατότητες που σας προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαλκιδική είναι πραγματικά αμέτρητες.
  2. Αποφύγετε την ταλαιπωρία των τοπικών συγκοινωνιών. Αν και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τις αυξημένης κίνησης οι καθυστερήσεις είναι συχνό φαινόμενο. Επίσης, δεν είναι όλοι οι προορισμοί της Χαλκιδικής προσβάσιμοι μέσω των τοπικών συγκοινωνιών, νοικιάζοντας αυτοκίνητο έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πραγματικά όλες τις ομορφιές της περιοχής.
  3. Εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο. Η Χαλκιδική σαν προορισμός απαιτεί να κάνετε αρκετές διαδρομές για να την απολαύσετε. Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο γλιτώνετε τα πρόσθετα έξοδα που θα προκύψουν σε ταξί και λεωφορεία που θα προκύψουν για τις μεταφορές σας, τα οποία δεν είναι καθόλου αμελητέα. Παράλληλα αποφεύγετε το χρόνο αναμονής στις στάσεις των λεωφορείων ή στην πιάτσα των ταξί.
Χαλκιδική

Η χερσόνησος της Χαλκιδικής αποτελείτε από 3 μικρότερες χερσονήσους ή αλλιώς “πόδια” όπως συνηθίζουμε να τα λέμε την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άθως. Κάθε πόδι διαθέτει τη δική του μαγευτική ομορφιά. Η περιοχή της Κασσάνδρας είναι γνωστή για τις απέραντες αμμουδιές της, την έντονη νυχτερινή ζωή της, τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα πανέμορφα χωριά της. Αντίστοιχα, στη Σιθωνία συναντά καλύτερες τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής, μαγευτικά τοπία και οικισμούς που θα σας προσφέρουν γαλήνη και χαλάρωση. Τέλος, το Άθως είναι παγκοσμίως γνωστό για τη μοναστική κοινότητα που διαμένει στο Άγιο Όρος.