Ενοικίαση Αυτόματου Αυτοκινήτου

Εδώ, στην Alpha Drive Rent a Car, διαθέτουμε προς ενοικίαση αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ικανά να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην Χαλκιδική εύκολα, γρήγορα και άνετα.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέσιμα είναι τα Toyota Yaris και Toyota Auris. Αμφότερα ενδείκνυνται για εκείνους που επιθυμούν να ταξιδεύουν και να μετακινούνται με άνεση, ευκολία και χωρίς να ταλαιπωρούνται.

toyota-yaris
toyota-yaris-gr

Εάν επιθυμείτε να νοικιάσετε ένα κορυφαίο αυτοκίνητο μικρομεσαίου μεγέθους ταυτόχρονα να είναι αυτόματο, τότε η λύση ακούει στο όνομα Toyota Yaris. Ένα αυτοκίνητο που θα σας προσφέρει μία αψεγάδιαστη εμπειρία ενοικίασης στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και φυσικά μία εύκολη και άνετη οδήγηση.

Το Toyota Yaris είναι ιδανικό εάν σκοπεύετε να διανύσετε αρκετά χιλιόμετρα κατά την περίοδο ενοικίασης και δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε και ταυτόχρονα να έχετε μία άκρως ικανοποιητική οικονομία καυσίμων.

Οι τιμές ενοικίασης του Toyota Yaris ξεκινάνε από τα 15 € ανά ημέρα.

toyota-auris-car-rental-alpha-drive-rent-a-car
toyota-auris-gr

Προτιμήστε το Toyota Auris Hybrid εάν επιθυμείτε μέγιστη οικονομία καυσίμου, εάν διανύσετε αρκετά χιλιόμετρα και εάν αναζητείτε απαράμιλλη άνεση, τόσο από άποψη χώρων, αλλά και οδηγικά λόγω του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Επιπλέον, το Toyota Auris είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες 5 ατόμων, για όσους δεν είναι συνηθισμένοι ή εξοικειωμένοι με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και προτιμούν αυτόματο, σε όσους αναζητούν τους μέγιστους δυνατούς χώρους και, τέλος, μία άνετη οδηγική εμπειρία.

Οι τιμές ενοικίασης του Toyota Auris ξεκινάνε από τα 18 € ανά ημέρα.