Ενοικίαση Diesel Αυτοκινήτου

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Alpha Drive Rent a Car διαθέτει προς ενοικίαση πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα (diesel) ικανά να καλύψουν τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην Χαλκιδική εύκολα, γρήγορα και άνετα.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες επιλογές πετρελαιοκίνητων οχημάτων είναι το Volkswagen Golf, το Volkswagen Polo και το βαν Opel Vivaro. Όλα τους ενδείκνυνται για εκείνους που επιθυμούν να ταξιδεύουν και να μετακινούνται με άνεση, ευκολία και φυσικά οικονομικά.

volkswagen-golf
vw-golf-gr

Είναι βέβαιο πως η επιλογή ενοικίασης του Volkswagen Golf θα σας αφήσει τελείως ικανοποιημένους και με ένα μόνιμο χαμόγελο κατά τη διάρκεια της ενοικίασης σας. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται ως το κυρίαρχο στην κατηγορία του εδώ και πολλά χρόνια. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου Hatchback, το οποίο είναι εξαιρετικό είτε για μία οικογένεια είτε για μία παρέα φίλων που θέλουν ένα αξιόπιστο και λειτουργικό αυτοκίνητο. Όσον αφορά τον χώρο αποθήκευσης, αυτός είναι ένα από τα δυνατά σημεία του αυτοκινήτου, καθώς χωράει 380 λίτρα. Τέλος, ένα ακόμα πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι πως η μέση κατανάλωση του είναι στα 3,8 λ. / 100 χλμ. και σε συνδυασμό με το ότι είναι τεχνολογίας Diesel σημαίνει πως πρόκειται για ένα άκρως οικονομικό αυτοκίνητο.

Οι τιμές ενοικίασης του Volkswagen Golf ξεκινάνε από τα 16€ ανά ημέρα.

vw-polo-diesel-alpha-drive-rent-a-car
vw-polo-diesel-gr

H ενοικίαση ενός Volkswagen Polo είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική που χρειάζονται ένα αυτοκίνητο που να συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση και μεγάλους χώρους. Το Polo είναι ένα εξαιρετικά οικονομικό αυτοκίνητο, καθώς είναι τεχνολογίας diesel και η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι είναι 4-5 λ. /100 χλμ. Με όλα τα επιπλέον χρήματα που εξοικονομούνται στα καύσιμα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα για φαγητό και διασκέδαση. Με αρκετό χώρο για 5 επιβάτες, το Polo είναι ιδανικό τόσο για οικογένειες όσο και για μικρές ομάδες, ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Παράλληλα, το Polo είναι ίσως το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα οπότε δεν θα έχετε να μεταφέρετε ενήλικες στο πίσω μέρος. Στο τμήμα χωρητικότητας αποσκευών, το Polo έχει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών, καθώς ανέρχεται στα 280 λίτρα. Η συγκεκριμένη διαθέτει 75 ίππους.

Οι τιμές ενοικίασης του Volkswagen Polo ξεκινάνε από τα 17€ ανά ημέρα.

vivaro1
opel-vivaro-gr

Το Opel Vivaro είναι η ιδανική επιλογή ενοικίασης για εκείνους που ταξιδεύουν σε μεγάλες ομάδες έως 9 ατόμων και ταυτόχρονα τους ενδιαφέρει η μέγιστη δυνατή οικονομία στην οδήγηση. Το συγκεκριμένο βαν διαθέτει γενναιόδωρους χώρους αποθήκευσης ακόμα και στην 9-θέσια έκδοση του. Με ντεπόζιτο των 90 λίτρων και μέση κατανάλωση τα 6,5 λ. / 100 χλμ. το Opel Vivaro είναι σίγουρα από τις οικονομικότερες επιλογές.

Οι τιμές ενοικίασης του Opel Vivaro ξεκινάνε από τα 58 € ανά ημέρα.