Ενοικίαση Βαν

Στην Alpha Drive Rent a Car έχουμε μεριμνήσει και διαθέτουμε βαν προς ενοικίαση ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας που θέλουν να μετακινηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέσιμα είναι τα Fiat Doblo, Volkswagen Caddy, Opel Vivaro και Fiat Scudo. Όλα τους ενδείκνυνται για παρέες και γκρουπ πολλών ατόμων που επιθυμούν να ταξιδεύουν και να μετακινούνται με ασφάλεια και άνεση και ταυτόχρονα να έχουν πολλούς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

fiat-doblo
fiat-doblo-gr

Το Fiat Doblo αποτελεί ένα λειτουργικό και αξιόπιστο όχημα και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όσους σκοπεύουν να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και αυτό, διότι έχει εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, κινείται με άνεση στον δρόμο, προσφέρει οικονομία σε ικανοποιητικό επίπεδο, αναλογικά πάντα με την κατηγορία που ανήκει, και φυσικά διαθέτει κάτι παραπάνω από αρκετούς χώρους.

Οι τιμές ενοικίασης του Fiat Doblo ξεκινάνε από τα 42 € ανά ημέρα.

vivaro1
opel-vivaro-gr

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ενοικιάσετε το Opel Vivaro από την κατηγορία των βαν σε περίπτωση που είστε μεγάλη παρέα και δεν θέλετε να νοικιάσετε ξεχωριστά οχήματα προκειμένου να είστε όλοι μαζί, αν έχετε πολλές αποσκευές ή κάποιον ολόκληρο εξοπλισμό μαζί σας και, τέλος, αν επιθυμείτε να ταξιδεύετε με απαράμιλλη άνεση.

Οι τιμές ενοικίασης του Opel Vivaro ξεκινάνε από τα 58 € ανά ημέρα.

fiat-scudo-2
fiat-scudo-gr

Το Fiat Scudo αποτελεί μία αξιόπιστη λύση από την κατηγορία των βαν εάν είστε πολλά άτομα και θέλετε να είστε όλοι μαζί σε ένα όχημα, αν έχετε πολλές αποσκευές ή κάποιον ολόκληρο εξοπλισμό μαζί σας και, τέλος, αν επιθυμείτε να ταξιδεύετε με απαράμιλλη άνεση.

Οι τιμές ενοικίασης του Opel Vivaro ξεκινάνε από τα 58 € ανά ημέρα.