Μεγάλο μέρος των αιτημάτων ενοικίασης που λαμβάνουμε αφορούν ενοικιάσεις από 2 έως και 5 ημέρες. Η Alpha Drive Rent a Car, η κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως πρώτο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της διαθέτει ένα στόλο με πάνω από 100 οχήματα έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 4 οχήματα, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, εξαιρετικά για ολιγοήμερες ενοικιάσεις. 

Fiat Panda: Οικονομική και αξιόπιστη λύση

Ενοικίαση Fiat Panda | Θεσσαλονίκη | ΧαλκιδικήMία ασφαλής και όχι μόνο επιλογή, είναι το ευέλικτο Fiat Panda.  Ένα αυτοκίνητο μικρό σε κυβισμό και ταυτόχρονα μεγάλο σε δυνατότητες.  Εύκολο στην οδήγηση, ασφαλές και εξαιρετικά οικονομικό Fiat Panda, προσφέρει άνεση και ασφάλεια στις κοντινές εξορμήσεις. Κορυφαίο στην κατηγορία του, με άπλετους χώρους το Panda αποτελεί μία οικονομική λύση προσφέροντας πολλά παραπάνω από άλλα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας.

Τιμή Ενοικίασης Fiat Panda: Από 13€

Νοικιάστε το Fiat Panda!

Ford Fiesta: Γρήγορο και Μοντέρνο

Αν θέλετε ένα λίγο πιο σπορ όχημα και η οδηγική εμπειρία μετράει πολύ για εσάς τότε δεν χρειάζεται να ψάξετε για άλλο αυτοκίνητο. Το Ford Fiesta είναι η επιλογή για εσάς. Η εξαιρετική οδηγική του συμπεριφορά το καθιστά το κατάλληλο αυτοκίνητο αν σκοπεύετε να διανύσετε αρκετά χιλιόμετρα κατά την ενοικίαση του. Με ικανοποιητικούς χώρους και οικονομία καυσίμου στο μέσο όρο της κατηγορίας, δύσκολα θα βρείτε κάτι για να παραπονεθείτε.

Τιμή Ενοικίασης Ford Fiesta: Από 14€

Νοικιάστε το Ford Fiesta!

Hyundai Accent: Για όσους θέλουν αυτόματο

Με τα αυτόματα κιβώτια να γίνονται όλο και πιο περιζήτητα δεν θα μπορούσαμε να μην προσφέρουμε μία τέτοια επιλογή στους πελάτες μας! Ευρύχωρο και ιδανικό για οικογένειες το Hyundai Accent θα σας προσφέρει μία πραγματικά ξεκούραστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου όντας πραγματικά μία εξαιρετική λύση για τους λάτρεις του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Τιμή Ενοικίασης Hyundai Accent: Από 17€

Νοικιάστε το Hyundai Accent!

Volkswagen Caddy: Για μεγάλες παρέες

Ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας του ιδανικό για παρέες και οικογένειες έως και 7 άτομα. Με εξαιρετικούς χώρους, που μπορούν να μεγαλώσουν και άλλο με την αφαίρεση καθισμάτων, κορυφαία οικονομία καυσίμου και πολλές τεχνολογίες ασφαλείας το Volkswagen Caddy, μοντέλο του 2018, αποτελεί μια ενδεδειγμένη λύση για ενοικίαση van!

Τιμή Ενοικίασης Volkswagen Caddy: Από 42€

Νοικιάστε το Volkswagen Caddy