Η Θεσσαλονίκη είναι προσβάσιμη μέσω τρένου, αεροπλάνου και λεωφορείου.

Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία

Χτισμένο 15 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι το πιο δεύτερο πιο πολυσύχναστο στην Ελλάδα εξυπηρετώντας, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, δημοφιλείς προορισμούς όπως η Χαλκιδική και η Κατερίνη. Καθημερινά δέχεται δεκάδες πτήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και από πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέει τη Βόρεια Ελλάδα με πολλά δημοφιλή ελληνικά νησιά. Αν και δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο για το λιμάνι του Πειραιά, υπάρχουν δρομολόγια για την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Σκιάθο. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το λιμάνι παρουσιάζει μεγάλη αύξηση στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που το επισκέπτονται.

Σταθμός Λεωφορείων Θεσσαλονίκης

Μέσω του Σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονία η πόλη της Θεσσαλονίκης συνδέεται με δεκάδες πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και με πόλεις του εξωτερικού όπως η Κωνσταντινούπολη και τα Τίρανα.

Σταθμός Τρένων ΟΣΕ Θεσσαλονίκης

Ο σιδηροδρομικός σταθμός αποτελεί το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμός πανελληνίως και ένα εκ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα. Είναι ο κεντρικός επιβατικός σταθμός της Θεσσαλονίκης για όλες τις επιβατικές αμαξοστοιχίες. Καθημερινά εκτελεί δρομολόγια προς 4 προορισμούς Αθήνα-Αλεξανδρούπολη-Σκόπια-Μπίτολα κάθε γραμμή έχει αρκετές ενδιάμεσες στάσεις.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Με περισσότερα από 70 διαθέσιμα οχήματα η AlphaDrive είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραλάβετε το όχημα σας κατά την άφιξη σας είτε στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, στο σταθμό τρένων ή λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου ξεκινάνε από 11€ ανά ημέρα