Οι SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) σε συνεργασία με τους The Hoppy Pub επιστρέφουν με ένα νέο event τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη. Όσοι είστε λάτρεις της χειροποίητης (Craft) μπύρας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις από ξεχωριστούς παραγωγούς  μέσα από ένα τριήμερο ταξίδι στο μοναδικό Thessaloniki Craft Beer Experience. 

Ελληνικη Ζυθοποιια 

Η παραγωγή μπύρας από αγνές ύλες, πρωτότυπα υλικά και καινοτόμες τεχνικές θεωρείται πλέον must, με αποτέλεσμα παγκοσμίως το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στους μικρούς παραγωγούς και στα ανεξάρτητα ζυθοποιεία. Παράλληλα, αυτοί που αγαπούν τον ζύθο και την χειροποίητη μπύρα έχουν επίσης μετατοπίσει το ενδιαφέρον τους, αναζητώντας μικρά ζυθοποιεία που χρησιμοποιούν προσεγμένες πρώτες ύλες αλλά και παράγουν ζύθο υψηλής ποιότητας. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αρκετοί Έλληνες ζυθοποιοί έχουν εισέλθει δυναμικά στο χώρο της παραγωγής εξαιτίας της αγάπης τους για την Craft (χειροποίητη) μπύρα, διαπρέποντας όχι μόνο στον χώρο της ελληνικής ζυθοποιίας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι ετικέτες “Flaros”, “εζα”, “ΝΗΣΟΣ”, “Blame the sun” , “Dark Crops Brewery” κ.ά.

Πλέον, δεκάδες Craft μπύρες εξαιρετικής ποιότητας παράγονται στη χώρα μας από μικροζυθοποιούς με κύρια ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά ότι είναι απαστερίωτες, φρέσκιες και αφιλτράριστες. Οι συγκεκριμένες Craft μπύρες λοιπόν, είναι πιο αρωματικές και πιο ιδιαίτερες από αυτές του εμπορίου, δημιουργώντας μια μικρή γευστική επανάσταση στο χώρο της ζυθοποιίας.

Thessaloniki Craft Beer Experience 2020 -Ελληνική Ζυθοποιία - Alpha Drive Rent a Car 

Thessaloniki Craft Beer Experience 

Το Thessaloniki Craft Beer Experience, στοχεύει να μετατρέψει ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης σε ένα μοναδικό προορισμό Craft γευσιγνωσίας, συστήνοντας στους φανατικούς της μπύρας και του ζύθου, υψηλού επιπέδου δημιουργούς χειροποίητης μπύρας. Με κύριο στόχο το να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα craft beer festival των Βαλκανίων, το Thessaloniki Craft Beer Experience σας προσκαλεί τον Μάρτιο στο χώρο της Αποθήκης Γ΄στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, να σας ξεναγήσει και να σας μυήσει στον κόσμο και τις γεύσεις της Craft μπύρας, προσδοκώντας να μετατρέψει την πόλη σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς τέτοιων event. 

Για τρεις μέρες λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μερικούς από τους πιο κορυφαίους ζυθοποιούς του κόσμου αλλά και εξαιρετικούς μικροζυθοποιούς της Ελλάδας, να περιηγηθείτε στην κουλτούρα και την φιλοσοφία τους αλλά και να γευτείτε πρωτότυπες και ξεχωριστές παρασκευές ζύθου. 

Μην χάσετε το Thessaloniki Craft Beer Experience, ένα event υψηλής γευσιγνωσίας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! 

Thessaloniki Craft Beer Experience 2020 - Thessaloniki Craft Beer Experience -Alpha Drive Rent a Car

Ενοικιαση Αυτοκινητου Θεσσαλονικη

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από την Alpha Drive θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Thessaloniki Craft Beer Experience καθώς και όλα τα υπόλοιπα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Με περισσότερα από 70 διαθέσιμα οχήματα η AlphaDrive είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη.

Κάντε σήμερα online κράτηση του αυτοκινήτου σας ή καλέστε στο τμήμα κρατήσεων Τηλ.:+30 2310447878, Κιν.:+30 6944736008